Γιατί στο thesgiatro.gr!

Οι χρήστες αναζητούν το γιατρό που επιθυμούν μέσα από μια εύκολη αναζήτηση στο κινητό τους μέσω της mobile app (εφαρμογής) αλλά και στην σελίδα μας thesgiatro.gr επιλέγοντας απλά την ειδικότητα, την περιοχή αλλά και τον τρόπο ασφάλισης εφόσον το επιθυμούν.
Με μια απλή επιλογή και μετά την προβολή των διαθέσιμων ραντεβού από εσάς, οι χρήστες επιλέγουν άμεσα την ημερομηνία και την ώρα.

Το thesgiatro.gr: Θα αποστείλει άμεσα ένα mail και ένα sms με τα πλήρη στοιχεία του ασθενή, την επιλογή ώρας και ημερομηνίας του ραντεβού όπου πραγματοποίησε.

Η σύγχρονη mobile εφαρμογη: σας προτρέπει να επιλέξετε την διαθεσιμότητά σας 24 ώρες έτσι ώστε να μπορούν όλοι οι χρήστες να βλέπουν και επικοινωνήσουν μαζί σας εφόσον το επιλέξετε εσείς.

Το thesgiatro.gr: Σας δίνει και την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε on line εγγραφή μέσα από έναν σύγχρονο και ασφαλή ιστότοπο.

Κανε την δική σου ιστοσελίδα: Η δυνατότητα να έχετε την δική σας ιστοσελίδα με πληροφορίες σας μέσα στο thesgiatro.gr είναι επιλογή σας. Προβάλετε μέσα σε αυτή τα άρθρα σας, τις απόψεις σας, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο αλλά και την επαγγελματική φωτογράφηση βιντεοσκόπηση του ιατρείου σας, και μια ατομική συνέντευξη που θα πραγματοποιήσει το thesgiatro.gr δωρεάν για εσάς.

Πρώτη προτεραιότητα μας: Η άμεση προβολή σας και η προσέλκυση νέων ασθενών, και γι’ αυτό φροντίζει το πιο εύκολο στην χρήση mobile app του thesgiatro.gr δημιουργώντας στον χρήστη ένα αίσθημα ασφάλειας έχοντας πάντα το γιατρό στην τσέπη του. Το Banner του thesgiaro.gr εμφανίζεται σε πάρα πολλούς και πολυσύχναστους διαδικτυακούς τόπους με αυξημένη επισκεψιμότητα κάνοντας ευρέως γνωστό σε όλους τους χρήστες.
Εμείς στο thesgiatro κάνουμε προσπάθειες να εκμηδενίσουμε την απόσταση ασθενή – γιατρού και σύμμαχος μας σε αυτήν την προσπάθεια είστε εσείς.

Ελάτε μαζί μας.

Σχετικά με εμάς

Το thesgiatro.gr φρόντισε να κάνει την αναζήτηση του γιατρού άμεση και αρκετά εύκολη, ώστε ο κάθε χρήστης να έχει τον γιατρό στην τσέπη του.

Πραγματοποιήστε άμεσα, εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού με τον γιατρό που επιλέξατε.

Ακολουθήστε μας

facebook-follow
twitter-follow
google-plus-follow
instagram-follow

Search