Πραγματοποιήστε την εγγραφή σας στο thesgiatro.gr και επωφεληθείτε μια σειρά από προνόμια που σας προσφέρουμε.

Επεξεργαστείτε και προβάλετε μέσα από εμάς τις διαθέσιμες ημερομηνίες και ώρες των ραντεβού σας.

Προωθήστε σε εμάς και κοινοποιήστε τις εκπτωτικές σας προσφορές προς τους χρήστες μας αλλά και προς όλους τους διαθέσιμους επισκέπτες του thesgiatro.gr.

Προβάλετε μέσα από εμάς τις νέες και καινοτόμες τεχνικές που πραγματοποιήσατε και κάντε τις γνωστές σε όλη την Ελλάδα.

Κάντε γνωστή σε όλους τους χρήστες της mobile εφαρμογή μας, την διαθεσιμότητα σας, και δώστε τους κίνητρο να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Πραγματοποιήστε την δική σας ιστοσελίδα μέσα στο thesgiatro.gr ανεβάζοντας άρθρα, φωτογραφίες, διαλέξεις και προβολές των εξειδικευμένων τεχνικών σας. Το thesgiatro.gr θα σας τα προβάλει στην πρώτη του σελίδα, αυξάνοντας έτσι την επισκεψιμότητα του προφίλ σας αλλά και των ραντεβού σας.

Το thesgiatro.gr θα φροντίζει για την προβολή σας και την αμεσότητα των ασθενών μαζί σας 24 ώρες το 24ωρο μέσω της mobile εφαρμογής μας και της ιστοσελίδα μας.
Το thesgiatro.gr φρόντισε να κάνει την αναζήτηση του γιατρού άμεση και αρκετά εύκολη τόσο ώστε ο κάθε χρήστης να έχει τον γιατρό στην τσέπη του.

Οι τρόποι είναι απλοί και η αναζήτηση πιο εύκολη από ποτέ.

Πραγματοποιήστε μια απλή αναζήτηση επιλέγοντας την ειδικότητα και την περιοχή στην οποία θέλετε να επισκεφτείτε.

Πραγματοποιήστε άμεσα εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού με τον γιατρό που επιλέξατε.

Επωφεληθείτε ακόμη περισσότερα προνόμια που σας προσφέρει το thesgiatro.gr:

  1. Κατεβάστε στο κινητό ή το τάμπλετ σας την mobile εφαρμογή μας γράφοντας thesgiatro στο play store της Google ή πατήστε εδώ
  2. Μέσω της εφαρμογής μας (thesgiatro) που κατεβάσατε, μπορείτε ανά πάσα ώρα και στιγμή, να δείτε την διαθεσιμότητα των γιατρών και των εξεταστικών κέντρων της περιοχής σας, και να επιλέξατε να επικοινωνήσετε με έναν από αυτούς.
  3. Μετά την εγγραφή σας στο thesgiatro και κάνοντας είσοδο στην ιστοσελίδα θα μπορείτε να κάνετε κριτική για το ραντεβού που πραγματοποιήσατε με τον γιατρό συνεργάτη μας, και να δείτε το ιστορικό των ραντεβού σας.
  4. Το thesgiatro.gr μπορεί να σας αποστείλει όλες τις προσφορές των συνεργατών μας, γιατρών, εξεταστικών κέντρων, καταστημάτων ιατρικών και παραϊατρικών ειδών στο mail σας.
  5. Στην απίθανη περίπτωση που δεν θα βρείτε τον γιατρό ή εξεταστικό κέντρο που επιθυμείτε στην περιοχή σας, το thesgiatro.gr μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς.
Οι συνεργάτες μας γιατροί και εξεταστικά κέντρα φροντίζουν να είναι πάντα δίπλα στον ασθενή και έχουν κάνει το thesgiatro.gr πρώτη τους επιλογή έτσι η ομάδα μας εργάζεται 24 ώρες το 24ωρο για την εύκολη και άμεση επαφή του ασθενή με τον γιατρό που επιθυμεί.
Το thesgiatro.gr γεννήθηκε μέσα από την ιδέα της άμεσης επαφής του ασθενή με τον γιατρό που επιθυμεί. Μέσα από αυτήν την φιλοσοφία ξεκινήσαμε και δημιουργήσαμε ένα απλό αλλά και ότι πιο σύγχρονο περιβάλλον αναζήτησης προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα μέσα από απλές κινήσεις τον γιατρό ή το εξεταστικό κέντρο που επιθυμεί.

Στο thesgiatro.gr παρακινούμε τους συνεργάτες μας και τους δίνουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την υπερσύχρονη mobile εφαρμογή μας, προκειμένου οι χρήστες μέλη μας να διακρίνουν άμεσα την διαθεσιμότητα του γιατρού που επιθυμούν προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί του.

Η ομάδα του thesgiatro.gr με μόνο της στόχο την εξυπηρέτηση του ασθενή εργάζεται ακατάπαυστα αναζητώντας συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων σε όλο το μήκος και πλάτος της Ελληνικής επικράτειας προκειμένου όλοι οι χρήστες να μπορούν ένα εξυπηρετηθούν όπου και αν βρίσκονται.

Σε μια διαρκή προσπάθεια η ομάδα του thesgiatro.gr δεν θα σταματήσει να βρίσκει τρόπους να προβάλει τους συνεργάτες της διεθνώς μέσω της Google αλλά και μέσω τον μεγαλυτέρων ενημερωτικών ιστοσελίδων σε θέματα υγείας και ενημέρωσης.

Η αγάπη του thesgiatro.gr προς τον συνάνθρωπο ωθεί όλη την ομάδα σε μια διαρκή αναζήτηση προσφορών για τους χρήστες μέλη του αλλά και για όλων τον κόσμο ζητώντας από τους συνεργάτες γιατρούς & εξεταστικά κέντρα να προωθούν τις προσφορές τους σε εμάς και εμείς με την σειρά μας σε όλους σας.

Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας.

Σχετικά με εμάς

Το thesgiatro.gr φρόντισε να κάνει την αναζήτηση του γιατρού άμεση και αρκετά εύκολη, ώστε ο κάθε χρήστης να έχει τον γιατρό στην τσέπη του.

Πραγματοποιήστε άμεσα, εύκολα και γρήγορα ένα ραντεβού με τον γιατρό που επιλέξατε.

Ακολουθήστε μας

facebook-follow
twitter-follow
google-plus-follow
instagram-follow

Search